Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 15 minuten
Hoeveelheid: 2 porties
Ingrediënten:
- 160 gram vezelrijke spaghetti
- 40 gram geraspte kaas
- 200 gram rode ui
- 250 gram champignons
- 160 gram kalkoenbacon
- 1 ei
- oliespray
Benodigdheden:
- Pannen
- Mes
- Snijplank
Instructies
Breng water aan de kook en doe daar de spaghetti in. Bereid dit volgens de verpakking. Snijd ondertussen de rode ui, champignons en kalkoenbacon in kleinere stukjes.
Spray een wokpan in met olie en bak de groente en de bacon. Voeg hier wat zout, peper en knoflookpoeder aan toe. Wanneer de spaghetti gaar is giet je deze af en doe je dit in de wokpan erbij. Houdt bij het afgieten wat kookvocht apart.
Kluts een ei, de kaas en een scheutje kookvocht door elkaar en voeg dit toe aan de spaghetti.
Hussel het goed door elkaar en klaar!
Tip: Voor wat extra oempf kan je wat sriracha toevoegen aan het gerecht.
Tip: Gewone bacon of spek kan natuurlijk ook!
Tip: Voor minder koolhydraten: vervang een deel met courgette spaghetti (hier wordt het wel wat wateriger van)
Eetsmakelijk!
Voedingswaarden per portie | |
Calorieën | 638 kcal |
Koolhydraten | 59 gram |
Eiwitten | 34 gram |
Vetten | 26 gram |
Vezels | 13 gram |