Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 10 minuten
Hoeveelheid: 2 porties
Ingrediënten
- 150 gram vezelrijke spaghetti
- 400 gram kipdijfilet
- 60 gram groene pesto
- 100 milliliter kookroom light
- 250 gram cherrytomaten
- 200 gram prei
- peper, zout, basilicum, oregano, knoflookpoeder en uienpoeder naar smaak
Benodigdheden
- kookpan
- wokpan
- snijplank en mes
Bereiding
Kook de spaghetti door eerst de waterkoker water te laten koken en vervolgens in een pan de spaghetti met water te koken. Snijd ondertussen de kipdijfilet in stukjes en bak in wat oliespray de kip. Ondertussen kan je de prei in stukjes snijden en voeg deze toe aan de kip. Snijd daarna de cherrytomaten in kleine partjes.
Voedingswaarden per portie | |
Calorieën | 809 kcal |
Koolhydraten | 62 gram |
Eiwitten | 55 gram |
Vetten | 35 gram |
Vezels | 15 gram |
Voeg de pesto en kookroom aan de prei en kip toe samen met de kruiden naar smaak. Als alles is opgewarmd voeg je als laatste de tomaatjes toe.
Giet de spaghetti af als deze gaar is. Serveer apart van elkaar of hussel de spaghetti en de saus door elkaar.
Eetsmakelijk!