Vrijdag 21 februari 2020

De allerlaatste volledige dag in Nederland. Zo vaak heb je aan deze dag gedacht en nu is ie er ineens. In de ochtend hadden we de sleuteloverdracht van ons appartement. Dit ging erg vlot en om kwart voor tien stonden we buiten. We hebben officieel geen huis meer. Ik ben maar voor de laatste keer gaan sporten bij de Ladies Basic Fit. Even verstand op nul en gaan.
Hierna zijn we naar Dikke Dirck gegaan, een nieuw restaurant in Amersfoort dat we nog van ons lijstje wilden strepen. Met wat 033 Mokers die ook vrij waren hebben we lekker geluncht. Rond drie uur was het dan echt zo ver om afscheid te nemen van ze. Thuisgekomen zijn we aan de slag gegaan met de voorbereidingen voor de avond. We hebben beide gezinnen uitgenodigd bij mijn ouders om daar met z’n allen lekker Chinees te eten. Mijn vader heeft alles uit dekast gehaald, slingers met de Curaçaose vlag, een grote Curaçaose vlag, Curaçaos bier, 

kleine palmbomen, ballonnen, een tropische playlist en een lange gezellige tafel waar iedereen aan kon zitten.
Het was zo’n fijne avond! We hadden eten voor een weeshuis en iedereen had het gezellig. De alcohol vloeide rijkelijk en laat op de avond kwamen ook leuke carnavalskrakers voorbij. We hebben gelachen, gehuild, gezongen en genoten. Rond half twee werd het echter wel tijd om naar bed te gaan. Dronken slapen is nooit fijn, maar nu heeft het er wel denk ik voor gezorgd dat ik überhaupt wat uurtjes heb kunnen slapen. De emoties waren all over the place.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *