Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 30 minuten
Hoeveelheid: 2 porties
Ingrediënten
- 500 gram prei
- 150 gram rode ui
- 250 gram schouderham plakjes of blokjes
- 120 gram gnocchi
- peper, zout, knoflookpoeder
- olie spray
Benodigdheden
- bakplaat
- aluminiumfolie
- snijplank
- mes
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180-200 graden en bekleed de bakplaat met aluminiumfolie en spray hier wat olie op. Snijd de prei in halve ringen en de ui in partjes. Leg dit op de bakplaat en spray hier weer wat olie op. Breng op smaak met peper, zout en knoflookpoeder en hussel het door elkaar. Zet dit voor 15 minuten in de oven.
Snijd ondertussen de plakjes ham in kleine stukjes en voeg dit samen met de gnocchi na 15 minuten toe aan de bakplaat. Hussel het door elkaar en zet weer terug in de oven.
Het gerecht is klaar wanneer de ui en prei lekker zacht zijn. Pas op dat de temperatuur niet te hoog staat, want dan bestaat de kans op aanbranden.
Lekker met sriracha.
Eetsmakelijk!
Voedingswaarden per portie | |
Calorieën | 347 |
Koolhydraten | 41 gram |
Eiwitten | 25 gram |
Vetten | 6 gram |
Vezels | 10 gram |