Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 15 minuten
hoeveelheid: 2 porties
Ingrediënten
- 120 gram Tary/Ebly/Voorgekookte tarwe
- 400 gram gemarineerde knoflook kipdijfilet
- 1 rode ui
- 1 prei
- 1 blikje champignons
- knoflookpoeder, zout en peper naar smaak
- spray olie
Benodigdheden
- snijplank en mes
- wokpan
- kookpan
Instructies
Voedingswaarden per portie | |
Calorieën | 599 kcal |
Koolhydraten | 58 gram |
Eiwitten | 55 gram |
Vetten | 14 gram |
Vezels | 15 gram |
Snipper de ui en doe deze in een wokpan met wat oliespray en zet het vuur aan. Laat de ui glazig worden en snijd ondertussen de kip, en prei in stukjes. Kook voldoende water met de waterkoker en doe dit in de kookpan samen met de tarly. Bak de kipdijfilet in de wokpan en voeg hierbij ook de prei, champignons, peper, zout en knoflookpoeder als de kip gaar is. Roer dit goed door op matig vuur. Roer ook de Tarly af en toe door, zodat het niet gaat plakken. Giet de Tarly na 10 minuten af en voeg dit erbij in de wokpan en roer alles goed door.
Eetsmakelijk!