Bereidingstijd: 15
Kooktijd: 15 minuten
Hoeveelheid: 2 porties
Ingrediënten
- 360 gram kipgehakt
- 60 gram geraspte kaas
- 100 gram avocado
- 150 gram prei
- 120 gram romaine sla
- 100 gram rode ui
- 300 gram gepelde tomaten (stukjes) uit blik
- 100 gram champignons
- Zout, peper en knoflookpoeder
- Srirachasaus met knoflook
- Zakje Fajita kruidenmix
Benodigdheden:
- Wokpan
- Kommetje
- Bestek
Instructies
Snijd de groente in stukjes, zodat dit alvast klaar ligt. Bak het kipgehakt met de fajita kruiden en doe daar de groente bij, bak totdat de groente lekker gaar is. Voeg vervolgens de tomaten(stukjes) toe. Laat dit zachtjes pruttelen.
Ondertussen kan je de guacemole maken. Prak de avocado met wat peper, zout, knoflookpoeder en sriracha tot een egale saus.
Haal de volledige bladeren van de romaine sla. Deze kan je als wrap gebruiken. Doe het gehaktmengsel samen met de guacemole en geraspte kaas op de sla.
Eetsmakelijk!
Voedingswaarden per portie | |
Calorieën | 674 kcal |
Koolhydraten | 29 gram |
Eiwitten | 52 gram |
Vetten | 37 gram |
Vezels | 9 gram |