Review – Zuko Limón

Vroeger was ik gek van de smaken citroen en mint. Op de camping in Frankrijk in de zomer nam ik altijd van die lange groene waterijsjes met mintsmaak waar je tong helemaal groen van werd. Nu kan ik me niet meer voorstellen dat ik dat vieze ijsje écht lekker vond. Ook koos ik vaak voor citroen sorbetijs. Grappig hoe smaak zo kan veranderen, want nu zijn deze smaken lang niet meer mijn favoriet. Tóch wilde ik deze limonade proeven. Gelukkig was de smaak niet heel zuur. Het smaakt heel bekend. Misschien toch dat ijsje van vroeger? In de verte proef ik ook een wat chemische virgin Mojito of Caipiriña. De twee liter is in ieder geval weer in een dag opgegaan. Goede dorstlesser weer!

7,5/10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *