Review – Delicata Chocolade Melk Karamel Zoete Popcorn

Ik weet niet waarom, maar sinds we hier wonen is chocolade na het avond eten vaste prik geworden. We waren zéér zéér content met Melkchocolade caramel zeezout van Jumbo, maar deze kan ik helaas nergens meer vinden. Hopelijk komt er binnenkort weer een container aan met de bruine goud. Sinds we die dus niet meer hebben probeer ik van alles uit, waaronder deze. Gekocht bij Van den Tweel. De Albert Heijn van Curaçao. Helaas was deze niet zo lekker. De popcorn heeft een beetje het idee dat er nootjes in de reep zitten en ik ben niet zo van de nootjes in chocolade. Ook kon ik de karamel niet terugvinden in de smaak. De popcorn maakt de structuur ook een beetje gek en niet op een positieve manier.

Gelukkig zijn er veel verschillende repen en blijven we elke keer weer wat anders proberen. En begrijp me goed, ik spuug er ook niet op ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *