Recensie – La Bohème (lunch)

La Bohème bevindt zich in Punda in een gezellig straatje waar ook Pundavibes elke donderdag avond plaatsvindt. Wij waren er in dit geval op een maandag middag. De buitenkant ziet er fantastisch uit. Zowel het terras als binnen is het klein en zijn er niet enorm veel plekjes. Ook zit je tijdens de (vroege) lunch op de meeste plekjes in de zon. Wat later op de middag staan alle tafeltjes in de schaduw.

Gelukkig hadden wij een plekje die grotendeels in de schaduw stond. Het is nu namelijk extra warm de afgelopen tijd.

Op hun website is (een deel van) de menukaart te vinden. Naast deze kaart met veel smoothies en lunch-achtige gerechten hebben ze ook een all-day breakfast menu.

Zoals je ziet zijn de gerechten zeer vriendelijk geprijsd, altijd fijn! Wat de mogelijkheden ’s avonds zijn qua eten weet ik niet precies. Mogelijk dezelfde kaart, ze hebben ook een daghap en sowieso hebben ze een cocktailbar.

We werden vriendelijk geholpen, kregen de menukaart en onze drankjes werden opgenomen. Aangezien ik moeilijk kon kiezen uit al het lekkers ben ik zowel voor yoghurt als een arepa gegaan. Een arepa had ik nog nooit gegeten en daar was ik heel nieuwsgierig naar.

Het was erg rustig en het duurde niet lang voordat de bestelling kwam. Het enige jammere was dat niet al het eten tegelijk kwam. We moesten nog wel een aantal minuten wachten voordat iedereen zijn eten had en we konden beginnen.

Alle gerechten waren heerlijk en mooi opgemaakt. De arepa lijkt op een soort pitabroodje, maar dan erg krokant. Het lijkt wel gefrituurd (misschien is dat het ook wel, nog niet opgezocht) Het was in ieder geval erg lekker met ham en kaas. Ook de yoghurt met cruesli en fruit is een aanrader! De porties zijn niet enorm, maar dat maakt dat je wel het een en ander kan combineren en delen.

De gerechten zijn erg gunstig geprijsd, wat het proberen van meerdere gerechten ook aantrekkelijk maakt. Het restaurant ziet er ook nog eens ontzettend leuk uit en buiten op het terrasje kan je heerlijk mensen kijken.

Sowieso voor de lunch een hele fijne plek en ik kom er ook graag nog eens een keer terug voor een cocktail en een hapje eten ’s avonds.

Oordeel: 8/10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *