Al een tijdje stond Hofi Cas Cora op mijn lijstje, maar het was er nog niet van gekomen. Tot afgelopen weekend! Ik werd getrakteerd op een verlate verjaardagslunch. Door de weeks is de Marketplace open en in het weekend de Eatery. Ze verbouwen een hoop zelf en maken alles ‘from scratch’. Ook de vegetariër, veganist of mensen die glutenvrij eten kunnen hier terecht.
Al een tijdje stond Hofi Cas Cora op mijn lijstje, maar het was er nog niet van gekomen. Tot afgelopen weekend! Ik werd getrakteerd op een verlate verjaardagslunch. Door de weeks is de Marketplace open en in het weekend de Eatery. Ze verbouwen een hoop zelf en maken alles ‘from scratch’. Ook de vegetariër, veganist of mensen die glutenvrij eten kunnen hier terecht.
Het was behoorlijk druk op zondag middag, dus reserveren is aan te raden. De setting is enorm leuk. Je ziet de gewassen, er staat een heerlijk windje en het is er gezellig. Alles op de kaart is net even anders of origineler dan de meeste lunchplekjes. Het was dan ook lastig kiezen. Zeker omdat ze naast de kaart op specials hebben.
Uiteindelijk gekozen voor twee fruitsapjes en een broodje met kip en een wrap met ossenhaas. De service was top en het tempo zat er goed in, ondanks dat het druk was.
De wrap was erg lekker! Maar grote eter als ik ben, paste daar nog best een taartje bij. Ze hadden denk ik wel keuze uit 4 of 5 taarten. Natuurlijk ben ik voor de carrotcake gegaan. Het oog van mijn tafelgenoot viel op de mango cheesecake. Beide waren ze erg lekker!
Heerlijk plekje als je even net iets anders wil dan ‘standaard’ lunchen. Stel je wel even in op de ‘biologisch, dynamische vibe’ met opties als havermelk, verse sapjes, glutenvrij en al dat soort termen. Oh, en vergeet niet te reserveren!