Bereidingstijd: 15
Kooktijd: 15 minuten
Hoeveelheid: 2 porties
Ingrediënten
- 150 gram vezelrijke pasta
- 2 flinke theelepels rode pesto
- 150 gram chorizo
- 300 gram andijvie
- 150 gram cottage cheese
- 1 courgette
- 1 rode ui
- Zout, peper en knoflookpoeder
Benodigdheden:
- Wokpan
- kookpan
- Bestek
- Snijplank
Instructies
Het recept is gebaseerd op een recept van de Albert Heijn. Ik doe er alleen veel meer groente bij. Snijd de chorizo in kleine stukjes en bak deze uit in de pan. Ondertussen kan je de courgette de de ui in kleine stukjes snijden. Haal de chorizo uit de pan en bak de courgette en rode ui samen met de eetlepels pesto in het vet van de chorizo.
Breng ondertussen de pasta aan de kook. Voeg de andijvie toe bij de rest van de groente en schep ook de chorizo er weer bij.
Als de pasta klaar is, giet het af en doe het in de wokpan bij de rest van de ingrediënten en hussel het goed door.
Serveer aan tafel met een flinke dot cottage cheese.
Tip: Om de koolhydraten te beperken kan je wat rauwe andijvie op je bord leggen en daarboven de pasta (met minder spaghetti)
Eetsmakelijk!
Voedingswaarden per portie | |
Calorieën | 769 kcal |
Koolhydraten | 73 gram |
Eiwitten | 42 gram |
Vetten | 31 gram |
Vezels | 14 gram |