Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 10 minuten
Hoeveelheid: 2 porties
Ingrediënten
- 2 Mahi Mahi filets van ongeveer 200 gram
- 120 gram rijst
- 400 gram paksoi
- 150 gram champignons
- 200 gram mini mais uit blik
- scheut sesamolie
- scheut soja saus
- flinke scheut hoisin saus
- scheutje vissaus
- eetlepel honing
- aardappelzetmeel (voor de binding)
- Peper, zout en knoflookpoeder
Benodigdheden
- Wokpan
- Kookpan
- Koekenpan
- Mes
- Snijplank
- waterkoker
Bereiding
Was de groente en snijd de paksoi in kleine stukjes, snijd de champignons in partjes. Bak de champignons in wat sojasaus en sesamolie. Zet ondertussen de waterkoker aan en weeg 120 gram rijst af in een pan. Als het water kookt, doe dit bij de rijst en bereid de rijst zoals op de verpakking staat aangegeven. Voeg vervolgens de paksoi aan de champignons toe en hussel wat door elkaar. Doe hierbij ook peper, zout, knoflookpoeder, hoisin, soja, honing en vissaus. Doe wat je lekker vindt aan smaak. Er komt veel vocht van de groente af. Om de saus wat te binden kan je er wat aardappelzetmeel aantoevoegen (theelepeltje aardappelzetmeel mengen met een scheutje koud water en vervolgens aan de groente toevoegen en roeren)
Bak de Mahi Mahi in een koekenpan met wat olie, peper en zout.
Serveer dit met de rijst en groente.
Als je van vis houdt: Eetsmakelijk!
Voedingswaarden per portie | |
Calorieën | 652 kcal |
Koolhydraten | 76 gram |
Eiwitten | 50 gram |
Vetten | 14 gram |
Vezels | 6 gram |