Mood Beach – Date Night

Op Instagram kwam ik een story tegen van Mood Beach Date Night. Elke donderdag om half 7 een keuze uit 10 film klassiekers onder het genot van een fles bubbels en hapjes onder je eigen cabana. En dit alles voor 115,- NAF voor twee personen.

Dat leek ons heel leuk en we hebben super makkelijk via de app gereserveerd. Hierbij kregen we ook een lijstje met de 10 films, zodat we die alvast konden uitkiezen. We hebben gekozen voor Se7en.

Nadat we de auto geparkeerd hadden werden we supervriendelijk ontvangen en werden we naar onze cabana geleid. We kregen een telefoonnummer om te appen wanneer we iets nodig hadden, zodat ze ons niet stoorden tijdens de film. De bubbels werden koud gezet en ingeschonken, we kregen handdoeken en insectenspray en de film werd aangezet. We konden eventueel nog een andere film kiezen, maar we bleven bij onze keuze.

Het was een ontzettend leuke setting; Golden Hour, glaasje bubbels, uitzicht op zee en het langzaam donker zien worden. De film zelf was goed, maar zo in de buitenlucht kijken zonder ondertiteling is wat lastig. Geluid waait weg en er is toch wel meer afleiding dan in een bioscoop of thuis. Helemaal in de film zaten we niet.

Wel kwam op het juiste moment de schaal met hapjes. Het was een vegetarische borrelplateau en erg origineel! pitabrood met verschillende dips, quinoa salade, olijven, komkommer, wortel en nog twee hapjes die we identificeerde als falafel en een mozzarellastick. Het was niet teveel, het was niet te weinig. Precies goed. Enige leuke toevoeging zou toch wel nog een bakje popcorn zijn geweest om het plaatje compleet te maken.

Conclusie: Een erg leuk avondje uit en weer eens wat anders dan naar de bioscoop of onderuitgezakt op de bank een film kijken. Houd hun Instagram in de gaten, want de avond is redelijk snel volgeboekt.

Eén antwoord op “Mood Beach – Date Night”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *