Bereidingstijd: 15
Kooktijd: 15 minuten
Hoeveelheid: 2 porties
Ingrediënten
- 150 gram avocado
- 120 gram yoghurt
- 250 gram gerookte kipfilet
- 2 eieren
- 160 gram champginons
- 100 gram rode ui
- 250 gram Gnocchi
- Zout, peper en knoflookpoeder
Benodigdheden:
- Wokpan
- Twee pannen
- Bestek
- Snijplank
Instructies
Snijd de kip en groente in stukjes en bak vervolgens de kip en de groente in een wokpan. Breng op smaak met zout, peper en knoflookpoeder. Kook ondertussen twee eieren totdat ze zacht gekookt zijn.
Maak van de avocado, peper, zout en knoflookpoeder, samen met de yoghurt een sausje.
Kook ook in twee minuten de gnocchi gaar. Voeg de gnocchi toe aan de pan met kip en groente en roer nog even door. Voeg als laatste de avocadosaus toe en schep het vanuit de pan op de borden.
Pel de eieren en leg deze op het bord.
Eetsmakelijk!
Voedingswaarden per portie | |
Calorieën | 615 kcal |
Koolhydraten | 51 gram |
Eiwitten | 48 gram |
Vetten | 22 gram |
Vezels | 7 gram |