Eiwitrepen – Barebells Hazelnut & Nougat

Even variatie in het land van de eiwitrepen. Een Barebells reep in plaats van een reep van Body & Fit. Stiekem genomen, omdat deze in de aanbieding was en hazelnoot niet helemaal mijn voorkeur heeft. Neemt niet weg dat hij mij prima bevalt!

Af en toe kocht in in Nederland een losse reep van Barebells. Eigenlijk zijn ze allemaal lekker, qua smaak en structuur en ook erg gunstig qua macro’s. Wel vind ik ze erg aan de prijs. Wat gelijk ook het grootste nadeel is van de repen.

Zoals ik al schreef heeft hazelnoot niet mijn voorkeur. Ik ben niet zo van de nootjes in/op/tussen mijn chocolade type, maar in dit geval vind ik het wel acceptabel. Je proeft wel echt hazelnoot, wat voor de nootjesliefhebbers een groot pluspunt is. Het geeft ook wel een extra beetje bite in de structuur. Verder ga ik goed op het kleine laagje caramel, de crunchy balletjes en de zachte binnenkant. Misschien vind ik het eerder wat van praliné dan noga hebben. De smaak is in ieder geval lekker chocoladerig.

Dan de macro’s; ook niet onverdienstelijk. Zeker met wat voor heerlijk hapje je er voor krijgt! De lifehack om hem even een paar seconden in de magnetron op te warmen en dan als een klein taartje te eten is echt fantastisch. Dat ga ik ook met de andere repen proberen.

Kortom; een hele lekkere reep die eigenlijk aan al mijn wensen voldoet. Alleen dat zie je (helaas) ook terug in de prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *