Bereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd 10 minuten
Hoeveelheid: 2 porties
Voedingswaarden per portie | |
Calorieën | 663 kcal |
Koolhydraten | 63 gram |
Eiwitten | 52 gram |
Vetten | 21 gram |
Vezels | 7 gram |
Ingrediënten
- 120 gram Thai Noodles
- 50 gram Black Bean Garlic Sauce
- 400 gram paksoi
- 200 gram champignons
- 200 gram rode ui
- 400 gram kipdijfilet
- peper, zout, knoflookpoeder
- scheutje sesamolie
- srirachasaus
Bedodigdheden
- snijnplank en mes
- wokpan
- steelpan
Bereiding
Doe de noodles in een pan of kom en vul de pan met lauwwarm water. Dit hoeft niet op het vuur. Laat gewoon 20 minuten staan. Ondertussen snijd je de kip en de groenten. Doe wat olie in de pan en bak de kip met wat peper en zout. Voeg erna de ui toe en bak tot de ui glazig is. Voeg vervolgens de paksoi en de champignons toe en doe wat knoflookpoeder erbij. Roer goed door en wanneer de noodles zacht (al dente) zijn voeg je deze ook aan de wokpan toe. Als laatste de saus en nog even goed doorroeren en verhitten.
Eetsmakelijk!