Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 30 minuten
Hoeveelheid: 4 porties
Ingrediënten
- 1 pakje lasagne kruidenmix van Honig
- 150 gram lasagnebladen
- 500 gram mager rundergehakt
- 1 prei
- 1 courgette
- 1 ui
- 1 paprika
- 500 ml halfvolle melk
- 60 gram geraspte kaas
Benodigdheden
- grote ovenschaal
- snijplank en mes
- wokpan
Instructies
Verwarm de oven op 180 graden. Snijd alle groente in stukjes en bak het gehakt in de wokpan rul. Voeg hierbij alle groente en bak dit totdat de groente wat slinkt en zacht wordt. Dan kan het zakje poeder met 500 ml melk en 300 milliliter water erbij gedaan worden (zoals op het pakje staat beschreven) en roer dit goed door zodat de saus kan gaan indikken.
Voedingswaarden per portie | |
Calorieën | 647kcal |
Koolhydraten | 60 gram |
Eiwitten | 44 gram |
Vetten | 24 gram |
Vezels | 7 gram |
Vet ondertussen even de ovenschaal in en leg de lasagnebladen klaar. Als de saus voldoende is ingedikt begin je met een laag saus in de ovenschaal. Vervolgens een laagje lasagnebladen en zo om en om totdat de saus op is. Eindig met een laag saus en doe daar de geraspte kaas op.
Zet de ovenschaal vervolgens in het midden van de oven. Na ongeveer een half uurtje is de lasagne klaar. Twijfel je nog, dan kan je hem er ook iets langer in laten.
Natuurlijk kan je er nog extra kaas overheen doen. Eetsmakelijk!