Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 30- 45 minuten
Aantal porties: 2 flinke porties
Ingrediënten
- 150 gram gnocchi
- 400 gram knoflookkip (kipdijfilet in olijfolie met knoflook en peterselie)
- 400 gram prei
- 1 grote rode ui
- peper, zout, knoflookpoeder
- srirachasaus
- oliespray
Benodigdheden
- ovenschaal/ovenplaat
- snijplank en mes
- oven op zo’n 180 graden
Bereiding
Voedingswaarden per portie | |
Calorieën | 515 kcal |
Koolhydraten | 39 gram |
Eiwitten | 49 gram |
Vetten | 16 gram |
Vezels | 9 gram |
Zet de oven op 180 graden en bekleed een ovenplaat of ovenschaal met aluminiumfolie en spray deze in met wat olie. Snijd vervolgens de prei en ui in stukjes en verdeel deze over de plaat/schaal. Spray hierop nog wat olie en breng op smaak met peper, zout en knoflookpoeder. Hussel dit door elkaar.
Snijd vervolgens de kip in blokjes en hussel dit door de groente. Zet dit in het midden van de oven voor zo’n 25 minuten. Haal dan de schaal eruit, hussel het door elkaar en voeg de gnocchi (zonder eerst te koken) toe aan de plaat/schaal en hussel weer door elkaar. Laat dit in de oven tot de groente en kip gaar is.
Breng eventueel nog op smaak met Sriracha.
Eetsmakelijk!