Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 15 minuten
Hoeveelheid: 2 porties
Ingrediënten
- 60 gram vezelrijke spaghetti
- 400 gram gemarineerde kipdijfilet met olie en knoflook
- 200 gram andijvie
- 1 prei
- 1 rode ui
- peper en zout naar smaak
Benodigdheden
- Snijplan
- mes
- wokpan
- pan
Instructies
Zet de waterkoker aan en weeg 60 gram spaghetti af. Doe de spaghetti in de pan. Voeg het kokende water toe en breng de spaghetti aan de kook. Snijd de kipdijfilet in stukjes en leg deze in de pan. Snijd daarna de rode ui in kleine stukjes. Zet het vuur op en bak de kipfilet. Doe kort daarna de rode ui erbij. Snijd ondertussen de prei in halve ringen. Roer af en toe om, tot de ui zacht is en de kip gaar. Voeg vervolgens de prei toe en laat ook de prei zacht worden. Maak een bedje van andijvie op de borden.
Voeg de gare spaghetti toe aan de pan met kip en groente en hussel goed door. Serveer op het bedje van andijvie en strooi er eventueel wat zout en of peper overheen.
Eetsmakelijk!
Voedingswaarden per portie | |
Calorieën | 528 kcal |
Koolhydraten | 33 gram |
Eiwitten | 50 gram |
Vetten | 20 gram |
Vezels | 12 gram |